فولاد و آهن

با تصویب شورای پول و اعتبار؛

ارز حاصل از صادرات فولادی ها به آنها باز می‌گردد

ارز حاصل از صادرات فولادی ها به آنها باز می‌گردد
پایگاه خبری معدن نیوز- طی جلسه حضوری رئیس انجمن فولاد با معاون اول رئیس جمهور، نامه شماره ۲۴۷-۹۷ مورخ ۲۰ تیر ۹۷ که حاوی درخواست تولیدکنندگان برای تخصیص ارز حاصل از صادرات فولادی ها به همین گروه بود به وی تقدیم شد و در نهایت با پیگیری های انجمن و قول همکاری مساعد جهانگیری، این موضوع در شورای پول و اعتبار تصویب و به هیئت دولت ارجاع شد.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، طی جلسه ای حضوری که اخیرا محمود اسلامیان، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد با اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور مقرر شد ارز حاصل از صادرات شرکت های فولادی در اختیار خود این واحدها برای تامین نیازهایشان قرار گیرد و همچنین مابقی ارز در بازارهای ثانویه به منظور مدیریت بازار ارز قرار گیرد.
اسحاق جهانگیری در این جلسه قول همکاری مساعد به انجمن داد و این موضوع در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید و برای تصویب به هیئت دولت ارجاع شد.
اسلامیان درخصوص این جلسه مهم اظهار داشت: در این جلسه، نامه تخصیص ارز حاصل از صادرات به واحدهای فولادی تقدیم دکتر جهانگیری گردید و به نمایندگی از تولیدکنندگان فولاد از ایشان درخواست کردیم که ارز حاصل از صادرات واحدهای فولادی برای تامین اقلام وارداتی مورد نیاز در اختیار خود آنها قرار گیرد و فولادسازان بتوانند مازاد ارز صادراتی خود را در بازار ثانویه عرضه کنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: فولاد کشور الزام به صادرات دارد و لازم است که امسال 10 میلیون تن صادرات داشته باشد تا بازار داخلی متعادل گردد. لذا امکان عرضه ارز حاصل از صادرات فولاد در بازار ثانویه قطعا در کاهش بهای ارز در بازار نیز موثر خواهد بود.
در نامه رئیس انجمن فولاد به دکتر جهانگیری تصریح شده است: کالاهای فولادی از فهرست گروه کالاهای مشمول بازگشت ارز حاصل از صادرات به نرخ ارز دولتی و ثبت در سامانه نیما خارج شده و بتواند ارز حاصل از صادرات خود را با قیمت توافقی در بازار ثانویه ارز به فروش برسانند. ارز آوری 17 میلیارد دلاری صنایع پتروشیمی در مقابل 4.5 میلیارد دلار درآمد صادرات فولاد و همچنین سهم بیش از 50 درصدی قیمت گاز در بهای تمام شده صنایع پتروشیمی در مقابل سهم کمتر از 10 درصدی گاز در تولید فولاد از سنگ آهن، گواه این مدعاست که صنعت فولاد نباید در کنار پتروشیمی ملزم به بازگشت ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما گردد.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد