معدن

اشتغالزایی ۳هزار نفری در سال ۹۷/ سرمایه گذاری ۷هزار میلیارد تومانی در لامرد

اشتغالزایی ۳هزار نفری در سال ۹۷/ سرمایه گذاری ۷هزار میلیارد تومانی در لامرد
پایگاه خبری معدن نیوز - رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: از ابتدای سال ۹۷ تا دهه فجر برای حدود ۳ هزار نفر در سراسر کشور در بخش معدن و صنایع معدنی اشتغالزایی صورت گرفته است.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، خداداد غریب پور، رئیس هیئت عامل ایمیدرو، در جمع مدیران و کارکنان حراست شرکت های تابعه ایمیدرو در مشهد گفت: بیش از 700هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه معدن و صنایع معدنی اشتغال دارند.

وی تاکید کرد: از ابتدای سال 97 تا دهه فجر برای حدود 3 هزار نفر در سراسر کشور در بخش معدن و صنایع معدنی اشتغالزایی صورت گرفته است.

غریب پور تاکید کرد: در حال حاضر بیش از 3 میلیارد تن ذخایر سنگ آهن داریم که بالای 30 درصد آن در سنگان است.

وی ادامه داد: با بهره برداری از پروژه های سنگان حدود 10هزار شغل مستقیم و 40هزار شغل غیرمستقیم در این منطقه ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: طی سال جاری 1.2 میلیارد دلار طرح در حوزه معدن و صنایع معدنی افتتاح شده است.

وی یادآور شد: طی روزهای اخیر در لامرد 90 میلیارد تومان طرح گازرسانی، آبرسانی و برق افتتاح شد. به گفته غریب پور، تاکنون حدود 7هزار میلیارد تومان در پروژه های منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد هزینه شده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه گفت: اولویت ما توانمندسازی و صیانت و حمایت از بخش معدن و صنایع معدنی است در این میان یک بخش از فرایند کار آموزش است که بخش مهندسی ایمنی، فرآوری و اکتشاف است. بخشی دیگر نیز به روز کردن دانش کارکنان در این بخش است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: سهم گردش مالی صادرات بخش معدن و صنایع معدنی ایران بالاتر از میانگین جهانی است. وی ادامه داد: گردش مالی سالانه معدن و صنایع معدنی در دنیا 2200میلیارد دلار است که 30درصد از این رقم به تجارت این بخش اختصاص دارد. وی ادامه داد: این در حالی است که سهم صادرات معدن و صنایع معدنی ایران معادل 40درصد از گردش مالی بخش معدن و صنایع معدنی است.

غریب پور افزود: حدود 1300میلیارد دلار یعنی 66 درصد گردش مالی سالانه دنیا مربوط به فولاد، زغالسنگ وسنگ آهن است. غریب پور یادآور شد: در سال 97 از مجموع 45 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران حدود22 درصد مربوط به بخش معدن و صنایع معدنی است.

وی به اهمیت فولاد و آلومینیوم در اقتصاد جهانی اشاره کرد و افزود: حلقه اول صنعت را فولاد وآلومینیوم تشکیل می دهند یعنی هرکشوری که بخواهد صنعتی شود نیازمند فولاد و آلومینیوم است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو یادآور شد: در بعد ملی خوشبختانه کارهای بزرگی طی پنج سال اخیر صورت گرفته است که از جمله می توان به کار اکتشافی 270هزار کیلومترمترمربع درکشور اشاره کرد.

وی اظهارکرد: در اوایل انقلاب تولید فولاد خام ایران به 368هزار تن می رسید که اکنون به 24 میلیون تن افزایش یافته است. یعنی ماهانه بیش از 2 میلیون تن فولاد در کشور تولید می شود.
غریب پور خطاب به مدیران وکارکنان حوزه حراست ایمیدرو و شرکت های تابعه عنوان کرد: حراست وظیفه صیانت و راهنمایی کارکنان در جهت تقویت توانمندسازی این حوزه را برعهده دارد.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد