سایر عناصر و مواد

کاهش ذخایر لیتیوم جهان به ۱۴ میلیون تن/ افزایش تولید لیتیوم جهان در سال ۲۰۱۸

کاهش ذخایر لیتیوم جهان به ۱۴ میلیون تن/ افزایش تولید لیتیوم جهان در سال ۲۰۱۸
پایگاه خبری معدن نیوز - تولید جهانی لیتیوم طی سال ۲۰۱۸ میلادی ۸۵ هزار تن اعلام شد. این در حالی است که ذخایر این ماده معدنی نیز رو به کاهش قرار دارد.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز به نقل از وب سایت سازمان مطالعات زمین شناسی آمریکا USGS، تولید جهانی لیتیوم از 69 هزار تن در سال 2017 میلادی به 85 هزار تن در سال 2018 افزایش یافت.

طی این مدت، استرالیا با تولید 51 هزار تن از این ماده معدنی توانست همچنان در صدر تولیدکنندگان لیتیوم جهان قرار گیرد.

همچنین شیلی و چین به ترتیب با تولید 16 هزار تن و 8 هزار تن لیتیوم در جایگاه های دوم و سوم قرار گرفتند. آرژانتین نیز تولید لیتیوم خود را به 6 هزار و 200 تن افزایش داد و در رتبه چهارم جهان ایستاد.

ذخایر جهانی لیتیوم در سال 2018 میلادی به 14 میلیون تن کاهش یافت. میزان ذخایر جهانی این ماده معدنی در سال 2017 میلادی 16 میلیون تن اعلام شده بود.

شیلی با 8 میلیون تن ذخایر لیتیوم بیشترین میزان ذخایر این ماده معدنی را در جهان در اختیار دارد. پس از آن استرالیا و آرژانتین به ترتیب با دارا بودن 2میلیون و 700هزار تن و 2میلیون تن ذخایر لیتیوم در رتبه های دوم و سوم جهان قراردارند.

لیتیوم یکی از اجزاء مهم در باتری‌های قابل شارژ است که در تلفن‌های همراه، رایانه‌های دستی و خودروهای برقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حال حاضر،آلیاژی از لیتیوم و آلومینیوم در صنایع هواپیماسازی مورد استفاده قرار می گیردکه سبک، قابل انعطاف، محکم و مقاوم است.

علاوه بر این، لیتیوم نیروی کششی زیادی دارد و به دلیل وزن کم آن گزینه بسیار مناسبی برای باتری های کم وزن و پرانرژی است. همچنین، این ماده معدنی همراه با سرب آلیاژی را تولید می‌کند که در ساختن بلبرینگ چرخ های قطار استفاده می‌شود.

از دیگر مصارف لیتیوم می توان به کاربرد آن در صنعت داروسازی اشاره کرد.


   shortlink:  
اخبار مرتبط
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد