فولاد و آهن

برنامه تولید ۸.۵ میلیون تن فولادخام در گروه مبارکه

برنامه تولید ۸.۵ میلیون تن فولادخام در گروه مبارکه
پایگاه خبری معدن نیوز- به‌ منظور تامین نیاز بازار داخل، طبق برنامه قرار است در گروه فولاد مبارکه (شرکت فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و مجتمع فولاد سبا) بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰هزار تن فولاد خام تولید شود که در این مسیر راهبردی، سهم فولاد مبارکه ۵میلیون و۶۰۰ هزار تن، سهم فولاد هرمزگان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن و سهم مجتمع فولاد سبا هم یک‌میلیون و ۴۲۰ هزار تن است.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آستانه روز صنعت و معدن با اعلام این مطلب گفت: به گفته وی، در بخش تولید کلاف گرم مقرر است در فولاد مبارکه 5 میلیون و 100 هزار تن و در مجتمع فولاد سبا نیز یک‌میلیون و 400 هزار تن کلاف گرم تولید شود. ضمن اینکه تولید یک‌میلیون و 586 هزار تن کلاف خام نیز در دستور کار است.

مدیرعامل فولاد مبارکه افزود: گزارش‌های موجود درخصوص روند تولید فولاد خام در کشور و پیش‌بینی آن تا سال 1401 نشان می‌دهد تولید فولاد خام کشور در سال 1356 حدود 700 هزار تن بوده است. این میزان با ورود قدرتمند فولاد‌مبارکه به عرصه تولید فولاد از سال 72 روبه فزونی گذاشت تا اینکه در سال 80 به 6 میلیون و 600 هزار تن و در سال 97 به 25 میلیون تن رسید. طی این سال‌ها همواره سهم فولاد مبارکه از این میزان تولید، حدود 50 درصد بوده است. وی خاطرنشان کرد: در رنکینگ جهانی فولاد در سال 1356 رتبه تولید فولاد ایران 35 بوده؛ درحالی‌که این رتبه در سال 1397 به رتبه دهم ارتقا یافته است.

عظیمیان درباره نقشه راه فولاد مبارکه افزود: افزایش ظرفیت‌های فولاد هرمزگان و فولاد سفیددشت به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی ‌شده است که ظرفیت گروه فولاد مبارکه تا سال 1399 به 12 میلیون و 800 هزار تن افزایش یابد و فولاد مبارکه بتواند همچنان سهم عمده خود در تولید فولاد کشور را حفظ کند. وی با اشاره به اقدامات فولاد مبارکه در حوزه بومی‌سازی هرچه بیشتر صنعت فولاد گفت: با توجه به اینکه فولاد مبارکه به‌طور مستقیم در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته است، خوشبختانه در حرکتی پویش‌گونه، همه کارکنان فولاد مبارکه همدل و هم‌قسم شده‌اند تا با اتکا به دانش فنی متخصصان فولاد مبارکه و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و سازندگان داخلی کشور، قطعات و تجهیزات موردنیاز شرکت را بومی‌سازی کنند و در این راستا، حدود 2800 شرکت با فولاد مبارکه همکاری می‌کنند و اقلام موردنیاز خطوط تولید و پشتیبانی را تامین می‌کنند.

عظیمیان تصریح کرد: خوشبختانه در پی این اقدامات، تاکنون بیش از 4 هزار و 180 میلیارد تومان بابت تامین داخلی بسیاری از این اقلام، صرفه‌جویی اقتصادی به بار نشسته است. فولاد مبارکه حمایت از سازندگان و تولیدکنندگان داخلی را یکی از راهبردهای اصلی مدیریت شرکت می‌داند. به همین منظور، در فراخوانی ملی و با برپایی نمایشگاهی در تهران از تمام سازندگان و فعالان حوزه صنعت و معدن دعوت کرد تا توانمندی‌های خود را در حوزه ساخت و تولید بروز و ظهور دهند.

مدیرعامل فولاد مبارکه در مورد اشتغال‌زایی در حوزه صنعت فولاد خاطرنشان کرد: بدون شک، با توجه به وجود معادن غنی در کشور و نقش فزاینده صنعت فولاد در ایجاد فرصت‌های شغلی، هرقدر بتوانیم ظرفیت‌های این حوزه را از حالت بالقوه به بالفعل تغییر دهیم، گام‌های بلندتر و موثرتری در راستای اقتصاد بدون اتکا به صنعت نفت برداشته‌ایم.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد